Sene Sonu İş ve İşlemleri Takvimi

Sene Sonu İş ve İşlemleri Takvimi

1.Ders, Proje, Öğrenci Ürün dosyası, Ders ve etkinliklere katılım Notları e-Okula girilecek. Not Fişleri çıktısı okul idaresinden alınarak kontrol edilip imzalanacak.
2. Davranış notları (1 ve 4. Sınıflar için Sınıf öğretmenleri tarafından; 5,6,7 ve 8. Sınıflarda Sınıf rehber öğretmenleri tarafından girilir.) Davranış notlarını giren öğretmenler e-Okul raporlar menüsünden çıktı alınıp bir nüshası idareye teslim edilecek.
3. Öğrencinin okuduğu tüm kitaplar sınıf rehber öğretmenlerince e-Okula girilecek.
4. Sosyal etkinlikleri tamamladı bölümü sınıf rehber öğretmenlerince e-Okula işlenecek.
5. E-okulda karne öğretmen görüşü kısmı sınıf rehber öğretmenleri tarafından doldurulacak.
6. Anasınıfları için okul öncesi eğitim gelişim raporu düzenlenecek.
7. Dönem Sonu Rehberlik faaliyet Raporları, Ortaokul sınıf rehber öğretmenleri tarafından hazırlanıp bir nüshası idareye teslim edilecek.
8. Ders defterlerindeki eksiklikler sınıf rehber öğretmenlerince kontrol edilip son güne bırakılmadan tamamlanacak. (Kazanım, devamsızlık bölümlerine her ders için ayrı imza atılacak). Öğretmen nöbet defterinde imzası bulunmayan öğretmenler nöbetleri bulunan günleri kontrol ederek eksik imzalarını tamamlayacaklar.
9. Yıl Sonu Zümre Öğretmenler Kurulu toplantıları yapılıp, toplantı tutanaklarının bir nüshası idareye teslim edilecek.
10. Şube Öğretmenler Kurulu (ŞÖK) toplantıları 04-08 Haziran 2018 yapılıp, toplantı tutanaklarının bir nüshası idareye teslim edilecek.
11. Ders Kesim Raporları tüm öğretmenler tarafından hazırlanıp bir nüshası idareye teslim edilecek.
12. Tüm Öğretmenlerimiz Yaz tatilini geçirecek oldukları adresleri ve telefon numaralarını dilekçe ile idareye teslim edecek.
13. Yazılı kâğıtları tomarları düzgün paketlenmiş,  üzerinde hangi ders olduğu, o tomarda kaç kâğıt bulunduğu, sınıfları, hangi döneme ait olduğu, kaçıncı yazılı olduğu, belirtilmiş bir şekilde tutanakla 22.06.2018 tarihine kadar idareye teslim edilecek.
14. Proje ve Ders ve Etkinliklerine Katılım ölçeklerinin bir nüshası idareye teslim edilecek.
15. Sınıf dolaplarının üzerini boşaltınız dolap içlerinin gerekli tertip düzenini sağlayınız, şahsınıza ait malzemelerinizi alınız, sınıf, bölüm, derslik, oda, dolap, kapı vb. yerlerin anahtarlarını idareye teslim ediniz.
16. Sınıf panolarını, kulüp panolarını, tanıtım köşelerini 13.06.2018 Çarşamba gününe kadar boşaltınız. Grafikleri kaldırınız. 

 

Sene Sonu İş ve İşlemleri Takvimi ekte sunulmuştur

08.06.2018 533

08-06-201808-06-201808-06-2018