Seçmeli Derslerimizi Belirliyoruz

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılında okutulacak seçmeli derslerin seçimine ilişkin dilekçeler öğrencimiz ile gönderilmiş olup, 3 farklı derse  ( × ) işareti ile tercih işlemi yapılıp velimiz tarafından imzalanarak en geç 18.01.2023 tarihinde sınıf rehber öğretmenine teslim edilmesi gerekmektedir.

16.01.2023 692

Okul Müdürümüz Muhammet M.Demir; 2023-2024 eğitim öğretim yılında okutulacak seçmeli derslerin belirlenmesi amacıyla gönderilen ve web sitemizde bulunan dilekçe doldurularken özellikle 5-6 ve 7.sınıf öğrenci velilerimizin; değerlerimiz, sosyal, kültürel, ahlaki, sanatsal ve sportif gelişimlerinin ön planda tutulması gerektiğini, sonradan fikir değiştirerek seçmeli ders değiştirme olayının mümkün olmadığının, seçmeli derslerin karne not etkisinin olduğunun bilinmesini önemle hatırlatırız dedi. Seçmeli derslerde sınıf oluşumu için en az 10 öğrencinin aynı dersi seçmesi gerekte, seçilen ders öğretmen kadrosunun yeterli olması gibi koşullar dikkate alınacak olup, yetersiz öğrenci başvurusu nedeniyle açılmayan dersi seçen öğrenciler; sınıfta en çok tercih edilen seçmeli ders gurubuna aktarımı yapılacaktır dedi.

Sınıfl düzeyinde seçebilecekleri dersler aşağıdaki tabloda gösterilmiş olup, dilekçeye uygun olanların işaretlenmesini önemle rica ederiz.

17-01-2023