Salihli Belediye Başkanı Sayın Zeki KAYDA Bey'e Ziyarette Bulunuldu.

Okul Müdürümüz Muhammet DEMİR ve Okul Aile Birliği Yönetimi Salihli Belediye Başkanı Sayın Zeki KAYDA Bey'e ziyarette bulunarak okulun önemli ve öncelikli olarak okul bahçasinin 150-200 metrekarelik alanın parke taşı döşenmesi, Okul Aile Birliği Konferans Salonu binasının boya işçiliği ve İHL ve İHO okul duvar üstünün güvenlik demirlerinin yapılması konusunda talepleri içeren ihtiyaçlarını bildirir birifing dosyası sunurak destek istendi. Belediye Başkanımız Sayın Zeki KAYDA ziyarettten menuniyetini dile getirirken Okulumuzun başarısı ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ve tebriklerini bildirdi. Belediye Başkanımız Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Okul Müdürümüzün taleplerini inceleyerek zaman içerisinde karşılayacaklarını bildirdi.

Okul Aile Birliği ve Okul Müdürümüz daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya KARAOĞLU ve Metin BİLER beyleri de ziyaret ettiler

05.12.2019 2446

06-12-201906-12-2019