Ramazan ve Oruç Konulu Bilgi Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Ramazan ve Oruç Konulu Bilgi Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zumre öğretmenlerince 5.sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen  "Ramazan ve Oruç" konulu online bilgi yarışması ödülleri dağıtıldı.

   Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanı Adem AYDIN öğretmenimiz yaptığı bilgilendirmede " Başı rahmet, ortasi mağfiret, sonuda cehennemden kurtuluş olan mubarek Ramazan-ı Şerif ayının son günlerinde Millî Egemenlik Ortaokulu din kültürü zümre öğretmenleri  olarak 5. Siniflara pandemi surecinde ramazan ve orucun  bereketini kavratmak ve gönülleri rahatlatmak adına 'Ramazan ve Oruç' konulu yarışmayı duzenledik. Yüksek katilimin oldugu  yarismada 4 öğrencimiz tüm sorulara dogru cevap vermistir. Daha önce yarışma şartnamesinde belirtildiği üzere ilk 3 öğrenciye ödül verileceği, ilk 3 öğrencinin aynı puana sahip olması durumunda yaş küçük olanın öncelik elde edeceği bildirilmişti. Lakin 4 öğrencimiz 100 tam puana sahip olduğu için Okul idarecisi uygun görmesiyle 4 öğrencinin de ödüllendirilmesine karar verilmiştir. Başarılı olan öğrencilerimizin Ödülleri (1.olan 5/E sınıfından Halit Koyuncu 300 tl, 2.olan 5/D sınıfından Nagihan İpek Eren 250 tl, 3.olan 5/B sınıfından Yalın Çalım 200 tl, 4.olan 5/E sınıfından İsmail Hakkı Şen 150 tl) ve Salihli Ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 11 ogrencimize K.Kerim hediyesi pandemi önlemleri ve Bakanlığımızca açıklanacak okulların açılma sürecinde okulumuzda yapılacak ilk okul gününde takdim edilecektir.dedi.

   Okul Müdürümüz Muhammet M.DEMİR okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi öğretmenlerinin 5.sınıf ders kazanimlarına uygun olmasi ve rahmet ayının öğrencilerimizce daha güzel idrak edilmesi amacıyla gerçekleştirmek istedikleri yarışma önerisini memnuniyetle destekledik. Düzenlenen yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, başarılı olarak dereceye giren öğrencilerimizi, onları yetiştiren ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederim. Ayrıca yarışma ödüllerinin tedariğinde okulumuz öğretmenlerinin gönüllü sponsorluk/katkılarıyla gerçekleştirilmiş olması da bizim için onur vesiledir. Okulumuz öğretmenlerine ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerine, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mehmet Demirtaş Hocamiza maddi ve manevi destekleri için ayrıca teşekkür ederim. dedi.

11.06.2021 540

11-06-202111-06-2021