Okulumuz Öğretmeni Türkiye İkincisi Oldu

Okulumuz Öğretmeni Türkiye İkincisi Oldu

Ankara Millî Eğitim Müdürlüğü, Başkent Ankara Konfederasyonu ve Haymana Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye geneli öğretmenler arası makale yarışmasında okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU, Türkiye ikincisi oldu.

 

2019 yılında kitap okumanın ce yazı yazmanın yaygınlaştırılması konusunda bir proje başlatan Başkent Ankara Konfederasyonu, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü aracılığıyla  Türkiye geneli resmî/özel tüm okulları kapsayan makale yarışması başlattı. Türkiye geneli ilçe ve il değerlendirmelerinin ardından final değerlendirmesine kalan eserler Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fatma AÇIK, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr.Funda TOPRAK ve Prof.Dr.Ayşe DEMİR'den oluşan değerlendirme jürisi tarafından değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucu Manisa birincisi olarak ilimizi temsil eden okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU, Türkiye ikincisi oldu.

 

İlk üçe giren öğretmenlere ödülleri Ankara'da düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi. Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU, Türkiye ikinciliği derecesinden dolayı teşekkür belgesi ve para ödülünü Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT'un elinden aldı.

 

Sadece okulumuzu değil ilçemizi ve ilimizi de başarıyla temsil eden öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

27.11.2019 1485

27-11-201927-11-2019