"Okulum Temiz" Belgemizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüzden Teslim Aldik.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı.

Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol edilerek Okulum Temiz belgesi almamız uygun görülerek ilce Milli Egitim Müdürümüz Sayın İsa Dilek Bey tarafından okul Mudurimuz Sayın Muhammet Demir'e takdim edilmiştir. Okul Müdürümüz Sayın Muhammet Demir yaptığı açıklamada "Okul Müdürümüz Muhammet Mustafa Demir "Okulum Temiz" belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Isa Dilek Bey'in elinden teslim aldı. 

Okul Müdürümüz Sayın Muhammet Demir " Okulum Temiz belgesi çalışmalarında büyük çabaları olan okul idarecisi arkadaşlarım Resul Ay ve Emre Balaban Beylere, Okulumuz Yardımcı Personel ekip arkadaşlarım,  Okulum Aile Birliği Yonetim Kurulumuz basta olmak üzere ilce İş Sağlığı ve Güvenlik Ekibine destekleri için teşekkür ederim. " dedi.

17.03.2021 466

17-03-202117-03-202117-03-2021