Okul Müdürümüzün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Mesajı

Ulusumuzun kendi gelecegine, kendi iradesiyle, belli sureler icin seçtiği; ulke yönetiminde iradesini yansıttığı meclisimizin kuruluşunun 99.yılını kutladığımız, cocuklarimiza; milli iradenin, yönetimde söz sahibi olmanin önemini küçük yaşlarda anlamasi amaçli dunya lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından cocuklara hediye edilen, gelecegimizin teminati çocuklarımıza güven aşılaması, sevgisini gostermesi acisindan önemli bir bayram olarak kutlanmakta, bundan sonra da kutlanmaya devam edileceği, bayram gibi yaşanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlu olsun.

Meclis Kürsüsü arkasinda bulunan duvarda yazili olan "EGEMENLIK KAYITSIZ ŞARTSIZ MILLETINDIR" sözü bir duvar yazisi degil, Ulkemiz icin bir yaşam, varoluş mücadelesinin felsefesidir.

Gelecegin mimari olan çocuklarımızın bu felsefeyi cok iyi idrak etmeleri, adalet, eşitlik, hukuk üstünlüğü, milli irade kavramlarini özümsemeleri en büyük temennimdir.

Mazlumlarin umudu, haklilarin destekçisi, bölgesinde varligiyla guven veren bir ulkenin daha da güclenmesinde, yarinlarin temelini olusturan cocuklarimizin omuzlarina yuklendikleri bu ulvi görevi yerine getireceklerine inaniyor, nice yüzyillar, cocuklarimizin gönüllerince eğlenecekleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları yaşamalarını temenni ederim.

Bayramınız, bayramımız kutlu olsun...

Muhammet M.DEMİR

Okul Müdürü