Okul Müdürümüz M.Demir; Ögrencilerimize  LGS ve IOKBS Sınavında Başarılar Dileriz

Okul Müdürümüz M.Demir; Ögrencilerimize LGS ve IOKBS Sınavında Başarılar Dileriz

Okul Müdürümüz Muhammet DEMIR; 01.06.2019 tarihinfe gerçekleştirilecek LGS Sınavına girecek tüm öğrencilerimize zihin açıkligi ve basarilar diler, LGS 8 yillik egitim-ögretim hayatinda, okulumuzda bilgi heybesine (torba) biriktirdigi bilgileri kullanmasıni ve gönlünden gecen liseyi kazanmasini mevlamizdan niyaz ederim.

Aynı dilek ve temennileri 02.06.2019 tarihinde İOKBS 'ye katilacak öğrencilerimiz icin de diler, Burslu öğrenci sayimizin 100'e ulasmasini temenni ederim.

Ayrica Sınava Giderken yanlarinda Nufus Cuzdanini ve Sinav Giris Belgesini mutlaka bulundurmalarini, yumusak kurşun kalem ve yumusak silgi bulundurmalarını önemle hatirlatmak isteriz dedi.

31.05.2019 628

31-05-2019