Okul Dergimiz Basımdan Çıktı.

3 yıl aradan sonra tekrar hazırlanarak okuyucularımızın ve öğrencilerimizin beğenisine sunulan "EGEMENLİK"; Kültür ve Turizm Bakanlığı (ISSN) onaylı ilçemizde ilk dergimiz olması hasebiyle ayrıca gurur kaynağı olmuştur. Okul dergisi hazırlama komisyonunda bulunan öğretmenlerimiz Rasul AY ve Mehmet Önder KARACAOĞLU Beylere, Okul Müdür Yardımcımız Emre BALABAN Bey ve kapak tasarımı için öğrenci velimiz Güner LEVENT Bey'e teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin birbirinden değerli etkinlik-faaliyetlerini içinde barındırmasıyla hatıra niteliği taşıyan, öğrencilerimizin içinde olduğu sınıflarının toplu fotoğraflarının da bulunması nedeniyle andaç özelliği de taşıyan okul dergimiz öğrencilerimize maliyetini karşılamak amaçlı ücreti mukabilinde dağıtılacaktır. Okul dergisini alarak verilen emeğe destek veren tüm öğrenci ve velilerimize şimdiden teşekkür ederiz.

24.05.2023 736

24-05-202315-05-202315-05-2023