Okul Aile Birliği Genel Kuruluna Tüm Velilerimiz Davetlidir

Okul Aile Birliği genel toplantısına katılarak fikir ve eleştiri hakkını kullanmak, yeni yönetim kurulunun oluşumunda destek sunmak, denetleme gücünü kullanmak için katılımlarınızı önemsemekteyiz. Aşağıda belirtilen gündem maddeleri doğrultusunda yapılacak toplantımızda hiçbir şekilde bağış talebi olmamaktadır.

23.10.2023 1459

TOPLANTI TARİHİ             : 26/10/2023

TOPLANTI SAATİ              : 16.00

TOPLANTI YERİ                : OAB Konferans Salonu

GÜNDEM MADDELERİ:

1)     Yoklama ve Açılış

2)     Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

3)     Divan Oluşturulması, görev paylaşımı ve yazman seçimi

4)     Okul Müdürü Muhammet M.DEMİR Bey’in Okul kültürü ve 8 yıllık icraat/hizmet özeti konulu konuşmaları

5)     Yönetim ve Denetleme Kurulu Faaliyet Raporlarının görüşülmesi ve ibrası.

6)     Yeni Yönetim ve Denetleme Kurullarının Oluşturulması

7)     2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği tahmini bütçesinin belirlenmesi ve onaylanması

8)     İhtiyaçların giderilmesinde yönetim kurulunu yetkilendirmek

9)     Kızılay Yetkililerince  "Cumhuriyetin 100. Yılı" kan bağışı etkinlik bilgilendirmesinin yapılması

10)   Eğitim Öğretimin kalitesinin artırılmasına yönelik önerilerde bulunulması.

11)   Dilek ve Temenniler