Öğretmenimizin Çalışmaları MEB Sayfasında Yer Aldı

Öğretmenimizin Çalışmaları MEB Sayfasında Yer Aldı

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 14-16 Şubat 2023'te İstanbul'da "Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar Konferansı" düzenlenecektir.

Bu konferans kapsamında, MEB bünyesinde görev yapan öğretmenlerimiz ile farklı kademelerdeki öğrenciler tarafından geliştirilmiş Türkçe öğretimine yönelik özgün ve etkili iyi uygulamaların tespit edilmesi, yaygınlaştırılması, güncel, teknolojik ilerlemelere uygun olarak üretilen sınıf içi eğitim içeriklerinin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Böylelikle ülkemizin birçok yerinde, yenilikçi çözümler üreten, Türkçe öğretimini daha iyi bir şekilde icra etmek için gayret gösteren, teknolojik gelişmelere açık öğretmenlerin, öğrencilerin ve uygulamalarının fark edilmesi sağlanacaktır.

Türkiye geneli 2500'den fazla öğretmenin yer aldığı sistem üzerinden alanında uzman akademisyen hakem incelemesiyle yapılan değerlendirmede okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU "Kitap Okuma Takibi İçin Teknolojik Bir Alternatif: E-Oku/Yorum" adlı çalışması ile sunum yapmaya hak kazanmıştır. Öğretmenimiz Millî Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in de yer alacağı konferansta Manisa'yı temsil edecektir.

02.02.2023 267

02-02-2023