Öğrencimiz  Beyzanur ERPEHLİVAN Manisa Birincisi..!

Öğrencimiz Beyzanur ERPEHLİVAN Manisa Birincisi..!

Öğrencimiz Beyzanur ERPEHLİVAN, "Ömer HALİSDEMİR'e Mektup" adlı yarışmada Manisa birincisi olarak ilimizi Türkiye genelinde temsil etme hakkı elde etti. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

23.03.2017 1068

        MANİSA-Düzce Hamit ŞERİFOĞLU Ortaokulu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Ömer HALİSDEMİR'e Mektup" yarışmasında ilçe birincisi olan Beyzanur ERPEHLİVAN, her ilçenin üç eserle katıldığı il değerlendirmesinde il birinciliği derecesi elde etti.

        Manisa birincisi olarak hem ilçemizi hem de ilimizi temsil edecek olan Beyzanur ERPEHLİVAN, Okul Müdürü Muhammet Mustafa DEMİR ve Proje Danışman Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU ile birlikte İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın İsa DİLEK'i makamında ziyaret etti. DİLEK, Beyzanur'u yazdığı mektuptan dolayı tebrik etti. 15 Temmuz Demokrasi Kahramanı Ömer HALİSDEMİR'e yazdığı mektupla hem vatandaşlık bilincini, hem de millî manevî değerlere karşı hassasiyetini gösterdiği için kendisine teşekkür etti. Türkiye genelinde yapılacak değerlendirmede Beyzanur'a başarı dileyen DİLEK, kaleminin her daim güçlü olması temennisinde bulundu.

 

23-03-2017

23-03-201723-03-2017