Ögrencilerimiz Okul Müdürümüz ile Röportaj Gerçekleştirdi.

Ögrencilerimiz Okul Müdürümüz ile Röportaj Gerçekleştirdi.

Okulumuz öğrencileri ; teknoloji ve tasarım ders ödevi nedeniyle okul müdürümüzle sohbet havasında röportaj gerçekleştirdi.

Okulumuzu gelecekte nerede görüyorsunuz?

M.DEMİR: Eğitim-Öğretim başarısı olarak son 4-5 yıldır ilk 3'te yer alan başarısı tescilli olan okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılı merkezi sınav sonuçlarına göre zaten 1.ci sırada. İleriki yıllar için de başarı anlamında zirvedeki yerini korumuş, fiziki şartlarını da özel okullardan daha iyi koşullara ulaşmış olarak görüyorum.

Okulunuz ile ilgili yapmayı düşündüğünüz projeler nelerdir?

M.DEMİR: son 4 yıldır Yerel ve Ulusal basında yer almış "Kitabüs, Kahve Bahane, Mektup arkadaşım, Penfriend, 25 sınıf- 25 Proje, RobotEGEMEN, Koçum Benim, Egemen Efor vb birçok projeyi yürütmüş tabiri uygunsa Proje üreten, Projelerin Okulu Milli Egemenlik Ortaokulu ilesine göre emek vermekteyiz. Ulusal düzeyde yarışma organize etmeyi, yaz kampı organize etmek ve AB projeleriyle de projelerimize yenilerini eklemeyi düşünmekteyiz.         

Öğrencilerin başarılı olmasını sağlayan faktörler nelerdir?

M.DEMİR : Bana göre en önemlisi disiplinli ve planlı çalışmadır. Çevresel faktörler, çalışma ortamı, aile eğitim ve ilgi seviyesi,  doğuştan gelen yetenekler de önemli etkenlerdir.

Okulumuzun diğer okullardan farkı nedir?

M.DEMİR : Okulumuz ilçemizde bulunan devlet okullarına hem başarısıyla hem de projeleriyle lokomotif görevi üstlenmektedir. Özel okullar dahil tüm okullar kendileriyle rekabet etmek için hedef olarak okulumuzu görmektedir. Başarısı, disiplini ve fiziki şartları ile öğrencilere en iyi imkanı sunmaya çalışan okuldur desek abartmış olmayız.

İleriki yıllarda gelecek öğrencileri neden okulumuzu gelmelidir?

M.DEMİR : Tabiki de başarıya ulaşmak için.  Rekabet etmek, başarılı olmak ve kendisini sosyal, sportif, eğitim ve kültürel anlamda da geliştirmek istiyorsa, bunu en iyisiyle öğrencilerine sunan projelerin okulu olan Milli Egemenlik Ortaokuludur.

Okulumuzun olmazsa olmazı nedir?

M.DEMİR : Disiplin... her alanda disiplin...

06.02.2020 514

06-02-202006-02-202006-02-2020