Öğrencilerimiz Karnelerine Kavuştu.

Öğrencilerimiz Karnelerine Kavuştu.

   Bilindiği üzere 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22.01.2024 tarihi Pazartesi günü başlayacak olup 02/02/2024 tarihi Cuma gününde sona erecektir.
   Öğrencilerimizin 1 dönem boyunca çaba, gayret ve sorumluluklarının karşılığı olarak görülen ancak sorumluluk saibi olmaları, ilgi ve yeteklerini geliştirmek üzere kendilerini geliştirdikleri, sosyalleştiktiklerinin göstergesi, gelecek için planlamada kullanılacak bir argüman olarak da kullanılabileceği dikkatten kaçırılmamalıdır. Öğrencilerimizden tatil süresince aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmelerini önermekteyiz. 

- Sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarını,

- Ailece yapılacak etkinliklerle kaliteli zaman geçirmelerini,

- Yetenek ve ilgisine yönelik faaliyetlere dahil olmaları için velimiz tarafından teşvik edilmesini,

- Kitap okuma, film izleme, tiyatroya gitme, müze ve tarihi mekan gezileri ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetler yapmalarını, yarıyıl tatilini verimli bir şekilde geçirerek yeni döneme yenilenmiş, zinde bir şekilde başlamalarını sağlayacaktır.

  Yukarıdaki açıklamalarla birlikte karnelerin, çocukların gelişimini takip etmenin yanında hangi alanlarda güçlü veya desteğe ihtiyacının olduğunu anlamak için kullanabilecek bir araç olarak görülmesi gerektiğinin bilinciyle öğrencilerimize ve onları milli ve manevi değerlerimizle yetiştiren, her şartta destekçisi olan kıymetli velilerimize iyi tatiller dileriz.

19.01.2024 287

19-01-202419-01-202419-01-2024