Milli Egemenlik Ortaokulu Ailesine Hoş geldiniz.

Milli Egemenlik Ortaokulu Ailesine Hoş geldiniz.

Bugün 237 5.sınıf öğrencimizle 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına merhaba dedik.

Tüm Sınıflarımızın oluşumunda Z Sistemi uygulanmaktadır. Z sistemi ile tüm sınıflarımızın kız-erkek öğrenci sayısı ve başarı ortalaması eşit olacak şekilde düzenlenen Z Sistemi uygulanacaktır.

Öğrencilerimizin ikinci bir dil öğrenmesi amaçlı açılan sınıflar altını önemle çizerek belertmek isterizki kesinlikle özel sınıf değildir. Bu sınıflarımıza derse giren öğretmenlerimiz diğer sınıflarımızda da derse girmektedir. Bu sınıfların tek avantajı İngilizce eğitim alacak olmaları ve sınıf mevcutlarıdır. Şeffaflık, hakkaniyet ile hareket edilmekte, hiçbir öğrencimize ayrımcılık uygulanmamakta, milli eğitim temel ilke ve amaçlarına göre eğitim faaliyetleri yürütülmektedir.

Sınavda ilk 68 de olan öğrenci velilerimiz Öğrencisini Yabancı Dil Ağırlıklı Proje Sınıfında okutmak isteyip istemediklerini teyit için öğrenci işlerimize uğramaları gerekmektedir. Yabancı dil sınıfında öğrencisini okutmak istemeyen öğrenci velilerimiz okul idaresine bilgi vererek Yabancı dil ağırlıklık proje sınıfından çıkış yapabilirler. Çıkış olması durumunda yedeklerden sırasıyla velimizin de görüşü alınarak sınıflar belirlenecektir. 

Sınav sonucunda 68. sayısından sonrasını öğrencilerimizin moral olarak yıpranmasına müsade etmemek adına sınav sonucunu yayınlamıyoruz. İtiraz ve incelemede buluınmak isteyen velilerimiz okul idaremize gelerek cevap anahtarları ve sonuçlarına ulaşabilirler. 

Oryantosyan döneminin ilk gününde bizlere ve öğrencilerimize destek amaçlı okulumuza gelen tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Tecrübe ve dinamik öğretmen kardosu, Şeyh edebalinin öğütlerini ilke benimseyen idari kadromuz, okulumuzun fiziki şartlarını düzenlemekte sorumluluk almaktan çekinmeyen okul aile birliğimiz ile öğrencilerimizin emin ellerde, güvende olduklarını bilmelerini isteriz. Millii Egemenlik Ortaokulu ailesine HOŞ GELDİNİZ

05.09.2019 1038