Milli Egemenlik Ailesi KAHVALTI Etkinliğinde Buluşuyor

Milli Egemenlik Ailesi KAHVALTI Etkinliğinde Buluşuyor

Okul Aile Birliği ve Sınıf temsilcisi annelerimizin organize ettiği geleneksel kahvaltı etkinliği ile bir araya gelen öğrenci velileri, öğretmenler, okul idaresi ve misafirlerimiz ortak etkinlikle birlik ve beraberlik bağını güçlendirirken dayanışma kültürümüzü de ayakta tutmaktadır.

Okul Aile Birliği Başkanı Canan ÇALIŞKAN ve Yönetim kurulu üyeleri yaptıkları açıklamada " Okulumuzun eğitim, öğretim, sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerde elde ettiği başarıları kutlamak, okul aile birliğinin görevlerinden biri olan birlik ve beraberliği sağlayayıcı etkinlikler düzenleyerek okulumuzun kurum kültürünü geliştirici faaliyetlerde bir araya gelmemize vesile olan "Birlik ve Dayanışma" konulu KAHVALTI etkinliğimize tüm velilerimizin teşrif etmesini bekliyoruz" dediler.

Okul Mürümüz Muhammet M.DEMİR; Milli Egemenlik Ortaokulu başarısında Öğrenci-Öğretmen-Veli-Okul İdaresi saçayağı önemli yer tutmaktadır. Bu saçayaklarından birinde yasanacak sorun kurumumuzun ayakta durmasını, başarılı olmasını engellemekte, geleceğimizin umudu olan öğrencilerimizin eğitim ortamından kayanaklanan sorunlar nedeniyle mutsuz olmasına neden olabilmektedir. Okul Aile Birlikleri (VELİ) birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli etken olarak gerçekleştireceği faaliyetlerle kurum kültürü oluşturmasında önemli bir görevi icra etmektedir. Tüm Velilerimizden ricamız; Yer, mekan, ücret vb. sorunlara takılmadan; öğrencimiz için, okulumuz için yılda bir-iki kere gerçekleştirilen bu tür faaliyetlere zaman ayırarak katılmalarıdır. 24 Şubat 2019 tarihi saat 10.30´da gerçekleştirilecek kahvaltı etkinliğinde tüm velilerimizi bir arada görmekten onur duyacağız. dedi

 

18.02.2019 669

18-02-2019