Milli Birlik ve Beraberlik Projemiz Yerel Basında

Milli Birlik ve Beraberlik Projemiz Yerel Basında

Projelerin Okulu, Milli Egemenlik Ortaokulu ana projesi cercevesinde Okul idaresince yürütülen ´Milli Birlik ve Beraberlik Projesi´ kapsaminda bayan ogretmenlerine ve okul aile birligi uyesi velilerine yönelik Bostanli-Sığacik gezisi tertip etti.

Proje sorumlusu olan Okul Mudur Yardimcilari Fatih Capraz ve Rasul Ay yaptiklari aciklamada ´okulumuzda birlik ve beraberlik iklimini geliştirme, ortak faaliyette bulunma adina bayan ogretmenlerimize, bay ogretmenlerimizin eşlerine ve oab uyesi velilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz gezinin ana temasi "Birlikte Yol Aliyoruz." idi. Geziye katilan arkadaslarimizin memnuniyeti ve yeni organizasyon talepleri bizleri de mutlu etmiştir. dediler.

Okul Müdürü Muhammet M.Demir ise; proje kapsaminda daha once bay öğretmenlerimiz ve bayan ogretmenlerimizin eşleriyle Olta Balikciligi etkinligi icin Bodrum Gezisi duzenlemistik. Simdi de Bayan Ogretmenlerimize ve velilerimize yonelik gerceklestirdigimiz Sığacık&Bostanlı gezi faaliyetleriyle okulumuzun ozveri sahibi olan degerli öğretmenlerimizin stres atması, birlikte eğlenmesini amaclamaktayiz. Inşallah egitim-ogretim yili  bitiminde de 52 ogretmen, 5 personel ve OAB ile birlikte genis katılımlı organizasyon yaparak projemizi tamamlayacagiz. Projemize katilim gosteren ogretmenlerimize velilerimize ve Projede emeği olan okulumuz Müdür Yardimcilari Fatih CAPRAZ ve Rarul AY Bey´e tesekkur ederim. dedi.

06.05.2019 894

Habere ulaşmak icin TIKLAYINIZ 

06-05-201906-05-201906-05-2019