Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliklerimiz Yerel Basında

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre öğretmenleri Eşref Akış Sevim Adıgüzel ve Adem Aydın tarafından hafta boyunca çeşitli etkinlik, faaliyetler ile öğrencilere peygamber efendimiz anlatıldı.

Yerliler camisinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Aynı gün tüm okul öğrencilerine lokma ikramında bulunuldu. Etkinlik panosuna peygamber efendimizin hayatı ve hadislerin yer aldığı görseller ile öğrenciler bilgilendirildi. Okul Aile Birliğinin desteğiyle öğretmenlere kahvaltı ikramında bulunuldu. İşaret dilli ile ezgiler, şiirler ve 50. Yıl Ortaokulu mehter takımının gösterisinin olduğu program tertiplendi. Okul Müdürü Muhammet Demir, "iki cihan serveri peygamber efendimizin öğrencilerimiz tarafından daha güzel şekilde anlaşılması amacıyla mevlid-i nebi haftası boyunda çeşitli etkinlik ve faaliyetler tertipleyen öğretmenlerimize teşekkür eder, katılım gösteren öğrencilerimizi tebrik ederim" dedi.

12.11.2019 1335

12-11-201912-11-2019

Kaynak: http://m.salihlisektorgazetesi.com/38203/haber/millC3AEegemenlikortaokulundananlamlietkinlik.aspx