Manisa Her Yerde Okuyor Projesi Okulumuzda Faaliyete Geçti.

Manisa Her Yerde Okuyor Projesi Okulumuzda Faaliyete Geçti.

MANEP 2023 kapsamında yürütecek olan projelerden biri olan 'Manisa her yerde okuyor' projesinin ilk adımı olarak sınıf kitaplıkları zenginleştirme çalismalari başladı.

Proje sorumlu Müdür Yardımcısı Rasul Ay ve Komisyon üyelerinden Hasan Kahveci tarafından hazırlanan planlama doğrultusunda tüm sınıflarımız her hafta 1 ders saatinde sınıf kitaplığından edindiği veya yanında getirdiği kitabı okuyacak. Nöbetçi öğretmenlerimiz de görevli oldukları sınıflarda en az 20 dk. kitap okuma etkinliği gerçekleştirecek, Okul gezilerinde ise gezi sorumlusu öğretmenlerimiz ve yolculuk esnasında okul idaresinde daha önce yürütülen KITABUS proje kitaplarından temin edilen kitapları öğrencilerimizin okuması için araçlara konmasını sağlayarak projenin işlevselliği sağlanacaktır.

Ilk etapta beden eğitimi ders öğretmeni Serkan Yıldırım Bey'in gayretleriyle  25 sınıfımıza toplamda 750 kitap kazandirilirken, en yakın zamanda mini sınıf kitaplıklar yaptırılarak öğrencilerimizin her an kitaba ulasmasi sağlanacaktır.

12.12.2019 1112

12-12-201912-12-2019