'Koronavirus ile Mücadelemiz' Konulu Resim Yarışması

'Koronavirus ile Mücadelemiz' Konulu Resim Yarışması

Merhaba sevgili öğrenciler

Bütün zamanınızı evde geçirdiğiniz  şu günlerde, uzaktan eğitim kanallarından verilen dersleri takip ettiğinizi, testler çözdüğünüzü, eksik olduğunuzu düşündüğünüz konularda ekstra çalışmalar yaptığınızı, kitap okuduğunuzu biliyoruz. Tüm bu konularda bizlerin size güveni tamdır. Evet,  içinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte belki  biraz  sıkıldınız, belki okulunuzu, arkadaşlarınızı özlediniz ama hepsi geçecek. Kısa zaman sonra yine beraber olacağız. Belki de  bu  yaşadığımız olaylar  sahip olduğumuz imkanların ve özgürlüğün değerini biraz daha anlamamıza faydalı olmaktadır, öyle değil mi!..

Kıymetli öğrenciler, biz sizlerin çalışmayı asla ihmal etmediğinizi bilmenin yanında  boş zamanlarınızı  kaliteli geçirdiğinizi de biliyoruz. Bir çoğunuzun resim yapmayı sevdiğini ve evde resimler yaptığına eminiz  ve  yaptığınız resimleri görmek istiyoruz! Bu amaç doğrultusunda tamamen sanal ortamda gerçekleştireceğimiz bir resim yarışması yapmaya karar verdik. Şehrimizde ve belki de ülkemizde örneği olmayan bu resim yarışması fikri bizleri çok heyecanlandırdı. Umarız sizlerin de hoşuna gider ve katılım sağlarsınız.

Resim yarışmamızın konusu;  'KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEMİZ' dir. Teknik olarak karakalem dışındaki tüm renkli boyama tekniklerini kullanabilirsiniz. (Pastel boya, kuruboya, suluboya, guaj, vs.) Resimlerimizin boyutu normal resim defterlerimizdir. (35x50 cm.)  Yaptığınız resimlerin ön yüzüne, (sağ ya da sol alta gelecek şekilde)  adınızı, soyadınızı, sınıfınızı ve okul numaranızı okunaklı ama çokta büyük olmayacak şekilde yazın. Sonra resminizin bir fotografını çekip,  sınıf rehber ogretmeninize watsapp uuzerinden gonderebilirsiniz. Son katılım tarihimiz 24 nisan 2020 Cuma günü saat 12:00'dir. (fotograf çekerken flaş kullanmayın ve fotografınızın  bulanık çıkmadığından emin olun) Görsel sanatlar ders öğretmenlerimizde başarılı bulunan 3-5 eser okul web sitemizde yayınlanarak anket sonucuna göre başarı derecesi belirlenecektir.

 Katılımlarınızı bekliyoruz, hepinize başarılar. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...

NOT: Yarisma hakları ve şartnamesi, değiştirme yetkisi okul idaremiz ve görsel sanatlar ders zümresine aittir.

Yarışma ödülü kısa süre içinde okul web sitemizde duyurulacaktır.

16.04.2020 1693

16-04-2020