Karne ve Ödül Töreni İle Yarıyıl Tatili Başladı

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1.dönemi yapılan karne ve başarı ödülü takdimleriyle tamamlanarak öğrencilerimiz 2 hafta süre ile tatile ayrıldılar.

Öğrencilerimize bol bol kitap okudukları, aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirdiklerii, eğlendikleri, motive ve dingin dönecekleri tatil geçirmelerini dileriz.
✓ Yarıyıl tatili ilk haftasında 8.sınıf öğrencilerimize yönelik yarıyıl kamp programı uygulanacaktır. Katılımcı listesine adını yazdıran öğrencilerimizin pazartesi günü itibariyle saat 09.00'da okulda hazır bulunmalarını önemle rica ederiz. Öğrencilerimizin beslenme ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaları amacıyla okul kantinimiz açık olacaktır.
✓ Yarıyıl tatilinde okul aile birliğimizce okul iç ve dışında tesbit edilen eksikler, arızalarn onarım iş ve işleri yürütülecektir.

20.01.2023 348