İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılacak Olan Bot ve Mont Temin Hazırlıkları Tamamlandı.

Okulumuz ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleme ve yardımcı olma komisyonu tarafından hayırseverlerimizce, öğretmenlerimiz ve okul aile birligimizce temin edilen bot ve montlar daha önceden belirlendiği üzere planlandığı şekilde dağıtımları tamamlanmıştır. Okul Müdürümüz Muhammet M.DEMİR; Okul aile birliğimiz sadece okul ihtiyaçlarını karşılamanın yanında topladığı bağışlar ve etkinliklerden elde ettiği gelir ile ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşarak, yardımcı olmaya çalışmak ta önemli görevleri arasındadır. Bu minvalde hayirseverlerimize, destek sunan öğretmenlerimize ve okul aile birliğimize tesekkur eder, özellikle din kültürü ve ahlak bilgisi zümresinden Sevim Adıgüzel ve Adem Aydın öğretmenlerimize gayretleriyle dolayı şükranlarımı sunarım dedi.

26.12.2021 4445

26-12-202126-12-202126-12-202126-12-2021