Her Öğrencimiz Ayrı Bir Değer, Ayrı Bir Cevher

Her Öğrencimiz Ayrı Bir Değer, Ayrı Bir Cevher

ÇOK DEĞERLİ BİR YAKLAŞIM´
Milli Egemenlik Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ayben Demirkaya "Liseye Geçiş Sınavı (LGS) ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığımız´ın kamuoyu ile paylaştığı son güncel bilgileri velilerimize konuşmak için toplandık. Öğrencimiz İsmail ve annesi de toplantımıza katıldı. Toplantı boyunca anlattıklarımı öğrencimiz, el ve kol işaretleri ile annesine aktardı. İsmail´in bu durumu kabullenmesi, annesinin duyma yetisini kaybetmiş olmasını bir engel olarak görmemesi, onu yeniden hayata kazandırmaya çalışması çok değerli bir yaklaşım. Tabii ki annenin de birçok fedakar tutumuna şahit oluyoruz. Duyma yetisini kaybetmesine rağmen her anlamda çoğunun yanında olmaya çalışan bir annemiz var" dedi.
HER EVDE BİR HİKAYE SAKLI
Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Muhammet Mustafa Demir de öğrencileri İsmail Tuncer´in örnek davranışlarının kendilerinin de dikkatini çektiğini belirtip, şunları söyledi:
"Her evde bir hikaye saklıdır. İsmail ve annesi arasındaki dayanışma da bu güzel hikayelerden bir tanesi. İsmail ve annesi arasında çok güzel bir iletişim mevcut. İsmail´in ailesine destek olması yine annemizin de güzel bir şefkat bağı kurması bizim için toplumda güzel örnekler gösterilmesi anlamında iyi bir örnek."

12.12.2018 907

Haberin Detayı İçin TIKLAYINIZ (SEKTÖR)

(Hürriyet)...

(DHA)...

(Haber Türk)...

(Mynet)...

(Sondakika)...

(Manisahaberleri)...