Hayr Sahiplerimiz ile İhtiyaç Sahiplerimiz Arasında Köprü Olduk

Okul Aile Birliği, okulumuz ihtiyaç sahibi öğrencileri belirleme ve destekleme komisyonu, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kulubü, Değerler eğitimi kulübü ortaklaşa düzenlediği köprü olabilme çalışmaları kapsamında toplanan hayr, fitre, zekat ve bağışlar zarflara konularak ihtiyaç sahibi velilerimize kadir gecesinin gündüzünde ulaştırlacaktır.

Okul Müdürü Muhammet DEMİR; velilerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın ilgisi, okul aile birliğimizin ve hayr sahiplerimizin desteği ile 37 öğrenci ailemize maddi destek sunma şerfine nail olmanın hazzını paylaştık. Özellikle Ramazan-ı Şerif ayında bu yardımlaşma ve dayanışma faaliyetlerin yapılmasını önemli ve gerekli buluyoruz. Kış aylarında 40 öğrencimize mont ve bot-ayakkabı destek faaliyetini gerçekleştirilmesi; Okul olarak hayr işinde öncülük edebilmek, köprü olabilmek, bir yaraya merhem olabilmek adına yürütülen bu çalışmaya destek sunan tüm öğretmenlerimize, Okul aile birliğimize, sosyal külüplerimize, can-ı gönülden teşekkür ederim. dedi.

27.04.2022 231

27-04-202227-04-2022