Haydi Salihli Kan ve Can Ver Kampanyası Tanıtım Çalışmalarımız

Okulumuz Kızılay Kulübü öğretmenlerimiz sorumluluğunda öğrencilerimiz tarafından okulumuz çevresindeki halkımıza, esnaf ve apartmanlara broşür dağıtımı gerçekleştirildi.  Okul idaresince komşu okullarımıza DYS üzerinden resmi yazıyla bilgilendirme ve destek yazışması gerçekleştirildi. Ayrıca Okulumuz WEB sitesi ve sosyal medya hesaplarından bilgilendirilme yapılırken,SMS sistemiyle tüm velilerimize mesaj gönderilerek kan bağışı kampanyasına davet gönderilmiştir.

27.03.2019 657

27 Mart 2019 tarihinde yapılacak "Haydı Salihli KAN ver, CAN Ver" Kampanyasında en fazla kan bağışçısı bulunan sınıfımıza Okul Aile Birliğimiz tarafından Pasta İkramı yapılırken 15 kan bağışçısına sahip sınıflarımıza sürpriz ödül verilecektir.