Gelenekselleşen LGS Hazırlık Kampımız Çok Verimli Geçti

Gelenekselleşen LGS Hazırlık Kampımız Çok Verimli Geçti

Millî Egemenlik Ortaokulu Gezi Kulübü tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Yarıyıl LGS Kampı düzenlendi. İzmir Pamucak'ta öğrencilerin her türlü konforunun düşünüldüğü bir tesiste uygulanan yarıyıl LGS kampı dolu dolu bir program gerçekleştirildi.

Kampla ilgili detaylı bilgi veren Kamp Koordinatörü Mehmet Önder Karacaoğlu; öğrencilerin akademik başarısını desteklemek, zamanı etkin ve verimli kullanmak, sosyal etkinlik saatleriyle her günü dolu dolu geçirmek için öğrencilerimize rehberlik yaptıklarını ifade etti. Dört günlük programda yaklaşık 2000 soru çözen öğrencilerinin sosyal etkinlik saatlerinde kitap okuduklarını, kız ve erkek öğrenciler için ayrı havuzlarda keyifli vakit geçirmelerini sağladıklarını ifade etti.

01.02.2020 660

Okul Müdürü Muhammet Demir, ikincisini gerçekleştirdikleri Yarıyıl LGS Kampına 75 öğrenci ile katılım gösterildiğini ifade etti. Her branştan öğretmenin yer aldığı kampta deneme sınavlarıyla, soru çözüm ve kitap okuma saatleriyle yoğun bir program uygulandığını belirtti. Millî Egemenlik Ortaokulu olarak sadece akademik başarıyı değil öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif yönlerini de güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Kamp Koordinatörü Mehmet Önder Karacaoğlu, 20-23 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampla hem akademik hem de sosyal yönü geliştirilen öğrenciler için Pamucak, Kuşadası, Şirince gezileri ile programı tamamlayacaklarını ifade etti. Millî Egemenlik Ortaokulu Gezi Kulübünün bu yılki gezi programında İzmir Uzay Kampı, Ankara, Çanakkale, İstanbul, Ankara, Yarıyıl LGS Kampı, İzmir Kitap Fuarı gezileri yer alıyor.

01-02-202001-02-202001-02-2020