Desteklerinizi ve Bağışlarınızı Bekliyoruz.

Okulumuzun konferans salonu tadilat inşaatının yarıyıl tatilinde tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulabilmesi için maddi desteklerinizi bekliyoruz.
Yapacağınız bağışlarla öğrencilerimize uygulanan deneme sınav ücretleri, WC kağıdı-havlusu alımı, fotokopi ve yazıcı bakım giderleri ile giyinme odalarının tadilat işleri tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetinde kullanılacaktır.
Not: 1.dönem yapılan deneme sınavlarının toplam malıyeti 12 bin tl olup ödenmesi gerekmektedir. Ödeme yapamadığımızda 2. dönem d.sınavı yapma imkanımız olmayacaktır.

Siz duyarlı velilerimizin her zaman desteğini hissettiğimiz gibi bugün de destek sunacağınıza inanıyoruz. Saygılarımızla Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

06.01.2020 924