Demirci NFK Fen Lisesinin Misafiriydik

Lise tanıtım online toplantilari kapsamında Demirci Necip Fazıl Kisakurek Fen Lisesi idareci ve ogretmenleri ile okulumuz 8.sinif öğrenci ve vekilerini buluşturacak yeni açılan fen lisesini tanima fırsatı sunduk. Ogrenci ve velilerimiz tanıtımında ardından soru cevap ile detayli bilgi edinme fırsatı buldular.  Okul Müdürümüz Muhammet M.DEMİR; 4 yıl boyunca okulumuzda eğitim öğretim görup, tabiri caiz ise yuvadan uçacak olan minik servelerimizin ortaöğretim hayatına en başarılı, en güzide okullarda devam etmesi ve bu okullari tanıması amacıyla okul tanıtımında bulunmak amacıyla bugün bizleri ağırlayan NFK Demirci Fen Lisesi Müdürü Sayın Mustafa Yıldız Beye, degerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Demirci bir eğitim kentidir. Hatta Demirci'nin şehir girişinde Anadolunun oxford'una hoş geldiniz yazar. İlköğretimde ve üniversite de yakaladığı başarıyı ortaogretim alanında da NFK Demirci Fen Lisesi ile pekistirecektir. Gerek eğitim kenti olması, gerek halkının sıcak ve samimi tavrı, gerek yurt olanağının olması yüzdelik dilimin %5 civari olan öğrencilerimizin tanıtımında tercihlerini yaparken goz önünde bulundurup, degerlendireceklerini düşünüyorum. dedi.

17.06.2021 338

18-06-202118-06-202118-06-2021