Degerli Velimiz... Desteğinizi Bekliyoruz.

Değerli velimiz, haziran ayında yapılacak merkezi sınavlara öğrencilerimizi daha iyi hazırlamak için öğretmenlerimiz tüm çabalarını gösterirken son 3 gündür öğrencilerimiz devamsızlık yapmakta, sizlere belki de okula gidiyorum diyerek  evden cikmaktadir.. Karne haftası algısını kırmak, öğrencilerimizi daha iyi yetistirmek için sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Şunu bilmenizi isteriz. Okulun son gunu de ders islenmesi tamamen öğrencimizin menfaatine olan bir durumdur fakat öğrencilerimiz bunun idrakinde değildir. Sizlerden 2 konuda özellikle bizleri desteklemenizi rica ediyoruz. 1. Kılık-kiyafet , 2. Devam- takip...

Okulumuzda kıyafet serbestisinin olmama gerekçelerini de sizlerle paylaşmak isteriz.

- Serbest kiyafet giydiginde okula gidiyorum diyerek dışarılarda gezmesini engellemek. (Ogrenci okul kıyafetiyle dikkat çekecek endişesi duyuyor)

-Kurum kültürü oluşturmak.

-Okulun eğitim öğretim kurumu olduğunun bilinmesi.

-kiyafet ve marka takıntısını önleyerek ailemizi maddi ekonomik ayrimciligin önüne gecmek.

16.01.2020 728