Değerli Velilerimizi ÖNEMLE Bilgilendiririz.

Bazı velilerimizden ulaşan bilgiler üzerine okul müdürümüz tarafından velilerimize yönelik aşağıdaki bilgilendirme yapılmıştır.

"Değerli velilerimiz; okulumuz öğrencisi bilgisi (okul ve sınıf adı, okul numarası vs.) bilgisi vererek sanki okul idaresi ve öğretmenlerin önerisi ve bilgisi dahilinde aradıkları imajı verilerek velilerimize kitap ve online satışı yapılmaya çalışıldığı bilgisi tarafımıza ulaştığı için bu açıklamayı yapma gereği duyduk.
Değerli Velilerimiz; Okulumuz tarafından hiçbir öğrencimizin, velimizin, öğretmen ve idarecilerimizin kişisel bilgileri, iletişim numaraları vs kişi veya kuruluşlarla paylaşılamaz/paylaşılmamaktadır. Sizleri arayarak özellikle okulumuzun adını kullanıp sizin güveninizi kazanmaya çalışarak satış yapmak isteyen telefon dolandırıcılarına kesinlikle itibar edilmemesini, İNANILMAMASINI Önemle hatırlatırız."
                         Muhammet M.DEMİR Okul Müdürü

04.01.2023 1612