Çocuklarda Kış Hastalığı ve Tedavi Yöntemi Ve Sağlıklı Zayıflama Yöntemi Semineri Tamamlandı

Özel Can Hastanesi ve Milli Egemenlik Ortaokulu arasında gerçekleştirilen ortak proje çalışmaları çerçevesinde Özel Can Hastanesi Çocuk Sağlık ve Hastalıkları Uzmanı Sayın Türker Borucu ve Diyetisyen Ayşen Temel´in katılımı ile öğrencilerimize "Çocuklarda Kış Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri - Sağlıklı Zayıflama Yöntemleri" bilgilendirme semineri başarılı şekilde uygulanmıştır. 5.Sınıf öğrenci velilerimize Özel Can Hastanesi Çocuk Sağlık ve Hastalıkları Uzmanı Sayın Türker Borucu tarafından Çocuklarda Kış Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri semineri verilirken,  Özel Can Hastanesi Diyetisyen Hekim Ayşen Temel tarafından öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme-Zayıflama Yöntemleri semineri verilildi.

Okul Rehberlik Servisimiz Öğretmenleri Ayben DEMİRKAYA ve Salim YILDIZHAN´ın girişimleri, Özel Can Hastanesi Yönetim ve Doktorlarının desteğiyle gerçekleştirilen seminer-Proje destekleri için teşekkür ederiz.

Öğrenci ve Velilerimizi Bilgilendirme-bilinçlendirme çalışmaları-projleri tüm hızınla devam edecektir.

Seminer-Proje akışı görsel içeriği yakında eklenecektir

20.12.2018 800

20-12-201820-12-201820-12-201820-12-201820-12-201820-12-201820-12-2018