"CANAKKALE GECILMEZ" Temalı Gezi Programımız Yayınlandı.

Okulumuz gezi kulübü tarafından planlanan "Çanakkale Geçilmez" temalı gezimiz 10 Mayis Cuma günü düzenlenecektir. Gezi boyunca öğrencilerimize okul müdürümüz Muhammed Demir, sinif öğretmenlerimiz Şerif Uysal, Bilal Çakır ile gezi kulübü öğretmeni olarak Mehmet Sağsöz öğretmenlerimiz refakat edecektir.  Ayrica Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 2 tane profesyonel saha rehberi de gezi boyunca öğrencilerimiz ile birlikte olacaktır.

⏰ Gezi icin okuldan hareket saatimiz bu gece 00.30  gibi olacaktır. Bu yüzden geziye gidecek olan öğrencilerimizin en gec 00.15' de okulumuzun hemen yanında yer alan İmam Hatip lisesinin giriş kapısı önündeki park alanında olması gerekmektedir. Kurallar gereğince okulumuz haricinde araçlara öğrenci alınmayacak ve araçtan teslim edilmeyecektir. İnme ve binme noktamız belirttilen yer olacaktır.

Gezi için genel kurallar dahilinde serbest kıyafet ile gelinecektir. Cuma günü Çanakkale’de ortalama sıcaklık 17-18 derece civarında seyredecek olup havanın yer yer yağışlı olması beklenmektedir. Bu yüzden öğrencilerimizin mevsim şartlarına uygun giyinmeleri gerekmektedir. Özellikle giderken ve dönerken mola noktalarında üşümemeleri adına hırka ya eşofman üstü bulundurmaları faydalarına olacaktır.

️ Gezi ücretine öğrencilerimizin akşam yemeği haricinde tüm harcamaları dahildir.

Serbest zaman 17.00 Avm'de verilecek olup öğrencilerimiz tercihleri doğrultusunda akşam yemeklerini burada yiyebileceklerdir. Öğrencilerimizin akşam yemeği için yanlarında bir miktar harçlık bulundurmaları gerekmektedir.

⭐ Güzel bir gezi olması dileğiyle...

09.05.2024 94