Beden Eğitimi Dersi Spor Kıyafeti Giyinme Odaları Kullanım Talimatı

1.ve 2 ders beden eğitimi dersi olan öğrencilerimiz evlerinden okulumuz eşofman ve tişört takımını giymiş olarak gelecektir. Giyinme/soyunma odaları 2. ders teneffüsünde beden eğitimi ders öğretmenlerimiz sorumluluğunda açılacaktır. Tüm öğrencielirmizden aşağıda belirtilen kurallara ve okul kurallarına uymasını önemle rica ederiz.

14.02.2022 855

Giyinme Odaları Kullanım Talimatı

1.       Cüzdan, para vb değerli eşyalar bırakılmaz, sorumluluk alınmaz.

2.       Hiçbir suretle beslenme yapılmaz.

3.       Tabure (bank, oturak) üzerine ayakkabı ile basılamaz.

4.       Ders giriş ve çıkış zili ile birlikte temiz şekilde odalar boşaltılacaktır.

5.       Beden eğitimi ders öğretmenlerince sporcu odalardan sorumlu olarak belirlenen öğrenciler kapı açma ve kapamadan, temizlikten, eşya kullanımından öğretmenlerine karşı sorumludur.

6.       Okul kuralları, disiplin kuralları, ahlak ve edep kurallarına göre davranılacaktır.

7.       Her öğrencimiz uyarı ve işaretleri ile kullanım talimatına uymakla sorumludur.

Değerli öğrencilerimiz, giyinme/soyunma odalarını nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakınız.