2023-2024 Senebaşı ŞÖK Toplantı Gündem Maddeleri

Sınıf/şube öğretmenler kurulu MADDE 36 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-10/7/2019-30827)
(1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile okul rehberlik öğretmeninden oluşur. Sınıf/şube öğretmenler kurulu ortaokul ve imam-hap ortaokullarında oluşturulur, okul öncesi eğim kurumları ile ilkokullarda oluşturulmaz. Kurula, gerek görülürse veliler ile öğrenciler arasından seçilen temsilciler de çağrılabilir.
(2) Sınıf/şube öğretmenler kurulu, okul yönemince yapılacak planlamaya göre birinci dönemin ikinci ayında, ikinci dönemin birinci veya ikinci haftasında ve ders yılı sonunda okul müdürü ya da görevlendireceği müdür yardımcısı veya şube rehber öğretmeninin başkanlığında ayrı ayrı toplanır. Ayrıca, gerekğinde sınıf/şube öğretmenler kurulu, şube rehber öğretmeni veya okul rehberlik öğretmeninin önerisinin okul yönemince uygun görülmesi hâlinde de toplanabilir.
(3) Sınıf/şube öğretmenler kurulunda; sınıf/şubedeki öğrencilerin kişilik, beslenme, sağlık, sosyal ilişkileri, ailenin ekonomik durumu ve benzeri konular ile alınacak önlemler görüşülür. Bunun yanı sıra şube öğretmenler kurulunda bu Yönetmeliğin 31 inci maddesi hükmü gereğince, öğrencilerin başarıları değerlendirilerek uygulanmak üzere karar deerine yazılır.

İlköğretim Yönetmeliğinin ilgili 36. maddesi okunarak; Şube öğretmenler kurulu toplantılarının Sevim YAVUZ başkanlığında aşağıda belirtilen tarihlerde yapılması gerektiği ifade edildi.

Şube Öğretmenler Kurulu 1.DÖNEM Toplantı Tarihleri:

9 Ekim 2023 Pazartesi günü 8. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

10 Ekim 2023 Salı günü 7. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

11 Ekim 2023 Çarşamba günü 6. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

12 Ekim 2023 Perşembe günü 5. Sınıflar (A, B, C, D, E, F,G) olarak belirlendi. Şube öğretmenler kurulu toplantıları birinci dönem alfabetik olarak sondan, ikinci dönem ise alfabetik olarak baştan başlanarak yapılacaktır.

Şube Öğretmenler Kurulu 2.DÖNEM Toplantı Tarihleri:

8 Ocak 2024 Pazartesi günü 8. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

9 Ocak 2024 Salı günü 7. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

10 Ocak 2024 Çarşamba günü 6. Sınıflar (A, B, C, D, E, F)

11 Ocak 2024 Perşembe günü 5. Sınıflar (A, B, C, D, E, F, G) olarak belirlendi.

Şube Öğretmenler Kurulu SENE SONU Toplantı Tarihleri:

10 Haziran 2024 Pazartesi günü 5. Sınıflar (G, F,  E, D, C, B , A )

11 Ocak 2024 Salı günü 6. Sınıflar ( F,  E, D, C, B , A)

12 Ocak 2024 Çarşamba günü 7. Sınıflar ( F,  E, D, C, B , A)

13 Ocak 2024 Perşembe günü 8. Sınıflar ( F,  E, D, C, B , A) olarak belirlendi.

WORD FORMATINDA İNDİRMEK İÇİN  TIKLAYINIZ

09.10.2023 7302

2023-2024 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI MİLLİ EGEMENLİK ORTAOKULU… /….   SINIFI

ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU 1. DÖNEM TOPLANTI TUTANAĞI