2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Senesonu Seminer Dönemi Tamamladı

Okul Muduru Muhammet DEMIR; 19 haziran itibariyle ogrencilerimizle 30 haziran (bugun) itibariyle de öğretmenlerimizle 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılını hayırlısıyla tamamladik.

Okulumuz özverili ve çalışkan öğretmen kadrosuyla uzaktan eğitim surecinde 7 bransta 14 ogretmenimiz tarafindan 22 ders anlatim videosu hazirlanarak 8.sinif öğrencilerimizin hizmetine sunulmuş, canli sinif uygulamasinda ise 756 ders işlenip, etkinlik ve "Koranavirus ile Mücadelemiz" konulu ödülü resim yarismasi duzenlenmistir.

Yuzyuze ve Uzaktan egitim surecinde gösterdiginiz ozveri ve sabır icin  tesekkur ederken, ozellikle video ders anlatiminda bulunan, canli sinif uygulamasi yapan, ebayi etkin kullanan, etkinlik ve yarisma duzenleyen tum arkadaslarima okul yönetimi adina şükranlarımızi sunariz.

Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte kaliteli, eglenceli ve saglikli tatiller dileriz. Dedi.

30.06.2020 397