Uzaktan Eğitim Veli Bilgilendirmesi

Uzaktan Eğitim Veli Bilgilendirmesi

Değerli velimiz, bildiğiniz üzere 5 ekim pazartesi gününden itibaren eba platformuna destek amaçlı canlı sınıf uygulamasına yeni bir platformda devam edilecektir. Yeni platformun(Dijitalokul.com) bize en büyük avantajı yüzyüze eğitimde olduğu gibi günde 7 ders işleme imkanı vermesi olacak olup, haftalık ders programı ve zaman çizelgesi okul web sitemizde yayınlanmıştır.

Sizlerden özellikle ricamız öğrencimizin belirtilen zamanlar içinde canli sınıf derslerine devam takibinin yapılması olacaktır. Yine öğrencimizin dersin işleyişini bozacak, sabote edecek tutum ve davranışlardan kaçınmasını, sisteme girişte kullandığı kendilerine ait özel şifrelerini başkasıyla paylaşmamasını önemle rica ederiz. Okul idaresince öğrencilerimizin ders devam takibi yapılmakta olup, yapılacak yazılı sınavlarda öğrencilerimizin canlı derslerde işlenen konulardan sorumlu olunacaklarinin bilinmesini isteriz.

Siz değerli velilerimizin desteği, alanında birikim, tecrübe ve özveriyle sahip okulumuz öğretmenlerimizin gayretleri, zeki ve çalışkan öğrencilerimiz ile salgın sürecinde egitim-öğretim faaliyetini en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağız. 

Lütfen okul web sitesinde yayinlanan haftalik ders programını, zaman çizelgesine uygun olarak kontrol/takip etmenizi önemle rica ederiz. Her ders süresi 40 dk. olup, ders aralari 10 dk. teneffüs ve öğle yemeği arası verilmiştir.

04.10.2020 1646

Ders Programı için tıklayınız 

Zaman Çizelgesi için tıklayınız

Dijitalokul.com tanıtın videosu için tıklayınız