Sabah Namazında Önce Huzurda Sonra Sofrada Buluştuk

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Öğretmenleri ve Değerlerimiz Kulübü ile Salihli Müftülüğü Gençlik Merkezi ortaklığıyla düzenlenen Sabah Namazı buluşmasını gerçekleştirdik. Sabah namazı sonrasında İlçe Vaizi sayın Fatih ASLAN hocamız tarafından kısa bir sohbet sonrasında okul aile birliği, cami imam hatibi ve cemaati ile gençlik merkezi sponsorluğunda öğrencilerimize ve cemaatimize çorba ikramında bulunularak günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle Ramazan-ı Şerif ayına girmeden önce son sabah namazı buluşma etkinliğini gerçekleştirilmiş oldu.
     Okul Müdürü Muhammet M.Demir yapmış olduğu değerlendirmede Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında faaliyet gösteren Değerler Eğitimi Kulübü danışman öğretmeni Adem AYDIN Bey'e, Gençlik Merkezi Sorumlu İmam Hatip hocalarımız Mehmet DEMİRTAŞ ve Kurtuluş Camisi İmam Hatibi Yunus Sarıkaya ve Diyanet Gençlik Merkezimizin güzide hocalarımıza, katılım gösteren öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.
     Ramazan-ı Şerif ayını anlamına ve maneviyatına uygun; rahmet, mağfiret ve cenennem ateşinden kurtuluşumuza vesile olacak şekilde idrak ederek geçirmeyi dua eder, İslam Alemine, Mazlumlara ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. dedi

22.03.2023 328

22-03-202322-03-202322-03-202322-03-202322-03-202322-03-202322-03-2023