Okul Müdürümüzün Ramazan-ı Şerif Ayı Mesajı

İslam âlemi için mubarek olan, onbir ayin sultani, başı rahmet, ortasi mağfiret, sonu da cehennem ateşinden kurtuluş olan, sabır ve iradenin test edildiği, fakir ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, manevi havasının derinliklerine kadar hissedildiği, Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'in biz insanlığa rehber olması için indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini içinde barındıran Ramazan-Şerifimiz mübarek olsun.

ibadet ve dualarla, şuuruna uygun bir ramazan geçirmemizi cenab-ı haktan niyaz eder, İslam aleminin maneviyat yüklü mübarek ramazanı şeriflerini tebrik ederim.

Okul aile birliği marifetiyle hayr sahibi velilerimizin aynı ve nakdi yardımları Ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmaktadir.

13.04.2021 1440