Konferans Salonu ve Giyinme Odalari İnşaatı Proje Çizimi Yapıldı.

Öğrencilerimizin 200-250 kisilik salonda seminer, panel, konferans etkiliklerinde bulunabilmeleri, toplantilarin gerceklestirileceği konferans salonu ve beden eğitimi dersine hazirlik amacli giyinme odalarının yapımı, yetersiz olan kantin sorununa çözüm olacak inşaat çalışmamızın ilk adımı atıldı.

Okul Müdürümüz Muhammet M.Demir, "Projelerin Okulu, Millî Egemenlik Ortaokulu adi altında sınıf rehber öğretmenimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafindan yürütülecek olan toplam 25 projeden oluşan büyük bir çalışmaya imza atan; egitim, kültürel ve sosyal alanda ilçemizin marka kurumu olan okulumuzun en önemli eksiklerinden olan konferans salonu, soyunma odalari, kantin ihtiyacını giderecek olan inşaat çalışmamızın ilk adımı olan Mimari Çizimi yapilarak insaat muhandislik ve diger çalismalar tamamlanip gerekli resmi islemlerden sonra tahmini olarak  yaz aylarinda inşaata ilk kazmayı vurmayi planliyoruz. Dedi, ayrica bu inşaatın en önemli ayırt edici özelliği olan tahmini maliyetin 300-400 bin lira olan masrafının degerli velilerimizin katkiları ile okul aile birligimizce karşilanmasidir." dedi.

Tüm velilerimizin bu projemize de destek sunacaklarını düşünüyoruz

03.02.2019 1425

03-02-201903-02-201903-02-201903-02-2019