Her Sınıfımızın Bir Projesi Var

HER SINIFIN BIR PROJE ÇALISMA VAR

*Etkinlik çalışma raporu aralık ayı sonuna kardar okul idaresine teslim edilecektir.(öğretmenler kurul kararı)

*Her sınıfımızın yapacağı Proje çalışmasının okul idaresi (MÜDÜR) onay alındıktan sonra faaliyete başlanılacaktır.

*Projeler ekonomi (para toplama) içerikli olmamasına dikkat edilecek, para ihtiyacı varsa gerekli açıklama  ve tutar belirtilerek raporun çalışma takviminde işlenecektir.

*Projeler; Egitim, Değerlerimiz, Sosyal Sorumluluk vs. üzerine olmalidir.  KİTABÜS projesi ve Mektup Arkadaşım projeleri örnek alınabilir. Ornek format aşağıda paylasilmistir.

*Projelerin çalışması aylık periyotlar halinde olacak ve en az öğrenci-veli ile birlikte 3 kez farklı zamanlarda ogrenci-veli uygulanacaktır.

*Çalışmalar Bilişim Formatör Öğretmeni Kemal Ulvi Bey´e görsel ve açıklama olarak whatsapp üzerinden paylaşılarak okul web sitesinde yayınlanacaktır.

*En iyi konuya sahip ve uygulanan Proje için genel anket sonucu okul aile birligi ve okul idaresince Sınıf & öğretmen için yıl sonunda teşvik ödülü, başarı belgesi vb. çalışma yapılacak, yerel-ulusal basında paylaşılacaktır

16.12.2018 521

ÖRNEK İÇİN TIKLAYINIZ