Beden Eğitimi Öğretmenler Odası Yapımına Başlandı.

B/Blok bina önüne sadece beden eğitimi öğretmenlerimizin kullanımına sunulmak üzere 18 metrekarelik kapalı alan yapımına başlandı. Okul Müdürümüz Muhammet M.DEMİR; bahçede işlenen beden eğitimi derslerinde öğrencilerimizin öğretmenlerimiz kontrolünde oyun oynamaları sağlamak,  öğretmenlerimizin yeni yapılan ve öğrencilerimizin kullanımına açılacak olan 4 adet giyinme odalarının kontrolüne yakın olmalarıni sağlamak ayrıca spor odası olarak kullanilmakta olunan alanin ihtiyaç nedeniyle okulumuz depo alanı olarak hizmet sunacak olması nedeniyle yapılan çalışmalar en kısa sürede tamamlanacaktır. 1 metre tuğla duvar üstüne 1.5 metre cam pencere ve pen üzeri sandviç panel çatı yapım çalışmaları 2 hafta içinde tamamlanması planlanmaktadır. dedi.

05.02.2022 446

05-02-202205-02-202205-02-2022