24 Kasım Öğretmenler Gününü Coşkuyla Kutladık...!

Öğretmenler gününü dolu dolu bir programla kutladık. Şiirlerle, konuşmalarla, orotoryo çalışması ve öğretmenler skeci ile renklendirilen programımız çok beğenildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

26.11.2017 1268

Özellikle Okul Müdürümüz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencimizin rol aldığı skeç izleyicileri adeta kahkahaya boğdu. Skeci izlemek için aşağıdaki videoya tıklayabilirsiniz.

Öğretmenler Günü fotoğrafları için tıklayınız.

Ayrıca bu sene emekli olan Hulusi KARA öğretmenimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Okul Müdürümüz emekli öğretmenimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Okul_Aile Birliği Başkanlığı görevi bu sene dolan Sevgi YURT AKDAYI´ya Okul Müdürümüz tarafından plaket takdim edildi ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi. Diğer yandan bu sene yenilenen Okul- Aile Birliği Yönetimimiz adına Okul_Aile Briliği Başkanımız Canan ÇALIŞKAN Okul Müdürümüz tarafından tebrik edilerek çalışmalarında başarılar dilediler.