2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Bugün itibariyle tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da ilk ders zili çaldı. 5.Sınıf öğrenci ve velilerimizin heyacanları, yaz tatili nedeniyle birbirini uzun süre göremeyen öğrencilerimizin hasret gidermesi, devletimizce ücretsiz olarak verilen kitapların dağıtımı ve ilk ders heyacanın yaşandığı eğitim-öğretim yılımızın ülkemize ve okulumuza hayırlar getirmesini Milli Egemenlik Ailesi olarak teminni ederiz.
     Okul Müdürümüz Muhammet M.DEMİR "2023-2024 Eğitim Öğretim yılına öğretmen kadrosuna yeni katılan 3 kadrolu, 5 görevlendirme yoluyla göreve başlayan öğretmenimiz ile toplam 53 öğretmen ve 1002 öğrenci ile bismillah diyerek başlamış bulunmaktayız. Yaz döneminde okulumuzu güzelleştirme, öğrencilerimize sağlıklı ve nezih bir eğitim ortamı oluşturma amacıyla okul aile birliğimiz marifetiyle A/Blokta bulunan 9 sınıfımız ve 2 idari oda klimalandırılmış, A/Blokta bulunan tüm WC'lere asma tavan yapılmış, Öğretmenler kamelyasına ısı yalıtımı çalışması yapımı gerçekleştirilmiştir. Geçen yıl 8 sınıf öğrencilerimizle yakalamış olduğumuz başarıyı bir adım daha ilerletme amaç ve gayretiyle; okulumuza bu yıl yeni başlayan 289 beşinci sınıf öğrencimize hoş geldiniz der, tüm öğrencilerimize Canab-ı Allah'tan zihin açıklığı ve başarılar dilerim." dedi.

12.09.2023 227