Deyatlı bilgi ekte sunulmuştur

Salihli ilçemizin;
Yüksek kesimlerinde bulunan Yeniköy, Şirinyer, Çaypınar, Başlıoğlu, Çakaldoğan, Burhan, Çelikli, Damatlı, Yağmurlar, Allahdiyen, Gökköy, Bahçecik, Karaağaç mahallelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle buralardan öğrenci taşıması yapılmayacaktır.

İlimiz genelinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Demirci ve Kula ilçelerimizde (16.01.2019) tarihinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Ayrıca; Şehzadeler ilçemizin; Sancaklı çesmebaşı taşımalı eğitim bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Turgutlu ilçemizin;
Karaköy, Kabaçınar, Kuşlar, Yunusdere, Hacisalar,ören,Baktırlı, Karaoluk,Sivrice, Dağyeniköy,Kayrak, Gökgedik, Yukarıbozkır Mh Taşımalı eğitimi bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Selendi ilçemizin genelinde taşıma yoluyla eğitime erişen öğrenciler için, ayrıca İlçe merkezi dışında kalan mahallelerimizde okulların tamamındaki öğrenciler ve İlçe merkezimizdeki taşıma olmayan ilkokul, ortaokul ve pansiyonlu liseler ile YBO hariç bütün okullarımızda bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Alaşehir ilçemizin;
Karadağ ,Horzumembelli,Horzumkeserler, Çamlıbel, Uluderbent(Körez),Dağhacıyusuf,Dağarlar,Osmaniye,Kozluca, Bahçedere,Evrenli,
Çarıktekke ,Karacalar,Azıtepe,Kestanederesi,Horzumalayaka,Serinyayla, Çarıkbozdağ, Bahadır mahallesi taşımalı eğitim yapan okullarımızda eğitim bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Kırkağaç ilçemizde tüm taşımalı eğitim yapan okullarımızda eğitim bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Sarıgöl ilçemizin;
1. Karacaali, Kızılçukur, Dindarlı, Dadağli, Alemşahlı, Yeniköy, Şeyhdavutlar, Güneydamları hattı lise taşımalı öğrencileri,
2.Karacaali, Kızılçukur, Dindarlı, Dadağli, Bahadırlar ilkokul ortaokul taşımalı öğrencileri,
3. Tirazlar Hüseyin Gümüşlü Ortaokulu Yeniköy - kahramanlar hattı taşımalı öğrencileri,
4.Çanakçı Ortaokulu: Ziyanlar öğrencileri,
5.Çavuşlar Ortaokulu: İsmail Bey hattı bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Gördes ilçemizin;
Beğel, Çiçekli, Kayacık ilköğretim kurumlarımız ile Beğenler, Bõrez, Karayağci,Köseler, Salur ve Şeyhyayla ilkokullarımız yarın bir gün süreyle tatil edilmiştir. Aynı zamanda ilgili taşıma merkezlerimizden gelen imam hatip ortaokulu ve lise taşıması ve taşıma öğrencilere de bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Ayrıntılı bilgi ekteki görselde mevcuttur.

DETAYLI BİLGİ EKTEKİ GÖRSELDE SUNULMUŞTUR.

DETAYLI BİLGİ EKTEKİ GÖRSELDE SUNULMUŞTUR.

DETAYI EKTEKİ GÖRSELDE SUNULMUŞTUR.