Etiket Sonuçları: salihli

Ara

Her yıl düzenlenen Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği bu yıl 5-9 Kasım 2018 haftasında gerçekleştirildi. Okulumuzda 5-6-7 ve 8.sınıflardan toplam 260 öğrencimiz etkinliğe katılarak kendilerini test ettiler.Sınıf bazında hazırlanan okul sıralamalarına göre ilk 3´e giren öğrencilere sertifikaları Okul Müdürümüz Muhammet DEMİR tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Milli Egemenlik Ortaokulu olarak 2018 Kodlamanisa İl Festivaline çıkarma yaptık. Salihli ilçe standında okulumuzdan 3 projemizle ilçemizi ilde temsil ettik. İlçe standımız okul projelerimiz sayesinde gün boyu yoğun misafir ağarladı. Festivalde büyük ilgi gören özgün tasarım robotumuz RobotEgemen Trthaber´in dikkatini çekti. Robotumuz hakkında öğrencimiz Enes NERKİZ´den bilgi alan Trthaber ekibi röportajımızı TrtÇocuk kanalında tüm Türkiye ile paylaştı.

Kas

Bilge Kunduz, bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi her yaştan öğrenciye öğretmek amacı ile oluşturulmuş, bu konudaki farkındalıkları attırırken eğlendirmeyi de önemseyen uluslararası bir etkinliktir. Bu etkinlik kapsamında, birçok ülke aynı dönemde öğrencilerin enformatik ile ilgili yetenekleri test eden çevrimiçi bir etkinlik düzenlenmektedir. Tüm öğrencilerimizin bu hafta boyunca etkinliğe katılıp kendilerini test etmelerini hedefliyoruz.

Kas

Her yıl düzenlele Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi İşlemsel Düşünme Etkinliği bu yıl 5-9 Kasım 2018 haftasında gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimiz önümüzdeki hafta boyunca okul kodunu yazıp, sınıf seviyesini seçip etkinliğe katılabilirler. Aldıkları puanlar etkinlik haftasından sonraki hafta web sitemizden açıklanacaktır.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri harçlıklarından yardım toplayarak barınakta bulunan hayvanlara mama yardımında bulunarak yardımlaşma konusunda örnek bir davranış sergilediler.

Milli Egemenlik Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencileri ve velileri, Sınıf Rehber Öğretmeni Yasin COŞKUN ve matematik öğretmeni Erdal ERKAN önderliğinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuz 5-B Sınıfı öğrencileri, velileri ve Sınıf Rehber Öğretmeni Hüseyin YILDIRIM eşliğinde doğa yürüyüşü yaptılar.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle okulumuz Sivil Savunma Ekibi olarak Deprem anında ve sonrasında yapılması gereken davranışlarla ilgili tatbikat düzenledik. Deprem bölgesinde yaşamamız nedeniyle her an depremle yaşamaya hazır olmak için bu tür eğitimlere ve tatbikatlara okulca önem vermekteyiz. Tatbikat sonrasında Sivil Savunma ve uyarı-ikazlarla ilgili tanıtım töreni düzenledik.

Mrt

Okulumuz 7-B sınıf öğrencileri İngilizce dersinde parti ünitesini uygulamalı olarak işledi.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. kanaat dönemi ilçe zümre toplantıları okulumuzda yapıldı. Bilişim Teknolojileri, Müzik, Yabancı Dil, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Teknoloji ve Tasarım dersleri okul zümre öğretmenleri okulumuzda bir araya gelerek önümüzdeki dönemin planlamasını yaptılar.