Etiket Sonuçları: salihli

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri harçlıklarından yardım toplayarak barınakta bulunan hayvanlara mama yardımında bulunarak yardımlaşma konusunda örnek bir davranış sergilediler.

Milli Egemenlik Ortaokulu 6/D sınıfı öğrencileri ve velileri, Sınıf Rehber Öğretmeni Yasin COŞKUN ve matematik öğretmeni Erdal ERKAN önderliğinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuz 5-B Sınıfı öğrencileri, velileri ve Sınıf Rehber Öğretmeni Hüseyin YILDIRIM eşliğinde doğa yürüyüşü yaptılar.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle okulumuz Sivil Savunma Ekibi olarak Deprem anında ve sonrasında yapılması gereken davranışlarla ilgili tatbikat düzenledik. Deprem bölgesinde yaşamamız nedeniyle her an depremle yaşamaya hazır olmak için bu tür eğitimlere ve tatbikatlara okulca önem vermekteyiz. Tatbikat sonrasında Sivil Savunma ve uyarı-ikazlarla ilgili tanıtım töreni düzenledik.

Mrt

Okulumuz 7-B sınıf öğrencileri İngilizce dersinde parti ünitesini uygulamalı olarak işledi.

Şbt

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. kanaat dönemi ilçe zümre toplantıları okulumuzda yapıldı. Bilişim Teknolojileri, Müzik, Yabancı Dil, Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Teknoloji ve Tasarım dersleri okul zümre öğretmenleri okulumuzda bir araya gelerek önümüzdeki dönemin planlamasını yaptılar.

Şbt

7/B sınıfından Macit Şener EREL il üçüncülüğü derecesi ile Manisa´yı Uşak´ta temsil etme hakkı kazandı.

Geçtiğimiz haftalarda okulumuz 5.sınıf öğrencilerinden 15 kişi ile Salihli Kodlama ve Robotik  Atölyesi ziyareti gerçekleştirmiştik. Bu hafta da okulumuz Bilişim ve Teknoloji ders öğretmeni Erkam GÜNEŞ´in önderliğinde 6.sınıf öğrencilerimizden 15 kişi ile İlcemiz Türkbirliği Lisesinde bulunan Salihli Kodlama ve Robotik  Atölyesi tanıtım ziyareti gerçekleştirildi.

Ev sahipliği için Türkbirliği Lisesi Müdürü Sayın Yıldırım Özkan Bey ve öğrencilerimizle ilgilenen proje ilçe ekibi üyesi Taner YÖRÜ hocamıza teşekkür ederiz.

7.sınıflar Teknoloji ve Tasarım dersinde tasarım fikrinin etkisini artırmak için. Sanat-Tasarım ve İletişim elemanlarının(çizgi, renk, doku, biçim, form, yön, oran vb) nasıl kullanılabileceği ile ilgili bireysel çalışmalar yapılmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

7. sınıf öğrencilerinin Teknoloji Tasarım Öğretmeni Reyhan GÜREL önderliğinde bir dönem boyunca yaptıkları bireysel çalışmalar aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

8. sınıf öğrencilerinin Teknoloji Tasarım Öğretmeni Reyhan GÜREL önderliğinde bir dönem boyunca yaptıkları bireysel çalışmalar aşağıda sunulmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.