Etiket Sonuçları: kampanya

Mrt

Kan Bağış Kampanyamıza Desteklerini Sunan, Ayrıca 8.Sınıf öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımı ve Değerler eğitimi kapsamında ´ADALET´ teması üzerine söyleşi yapmak üzere 27 Mart 2018 tarihine öğrencilerimizle buluşmak üzere zaman ayıracağını bildiren Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hasan UĞURLU Bey´e öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Salihli´de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları önderliğinde Başlatılan "Salihli´den Mehmetçiğe Üzüm" kampanyasına okulumuz personeli,-öğrencisi ve velisiyle destek kampanyası kapsamında 6 koli (tahmini 180 kg) kuru üzüm toplandı.

Velilerimiz gönderdiğ üzüm ve leblebiler kutular içine konularak 7 mart tarihine kadar teslim edilecektir. Öncelikle duyarlı davranışlarından dolayı tüm velilerimize ve öğrencilerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza şukranlarımızı sunuyoruz.

Mehmetçiğimize güç-kuvvet vermesini, ordumuzu muzaffer etmesini, halkımızın birlik ve dirliğinin daim olmasını canab-ı ALLAH´tan niyaz ederiz.

Okulumuzda Gormeyenler Dernegi icin bagis kampanyasi baslatildi. 12 ocak 2018 tarihinde zarflar dernek baskani ve temsilcilerine teslik edilecektir.

Ara

Kampanyaya en çok katılım gösteren sınıfımıza ve öğrencimize çeşitli sürprizlerimiz olacaktır.

Doğal çevremize büyük zarar veren Atık pil ile ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla Salihli Belediyesinin Başlattığı kampanyaya okul olarak destek veriyoruz.

1 Kalem Pilin 4 metrekarelik alanda, 100 yıl boyunca hiçbir bitki yetişmeyecek şekilde zarar verdiğini biliyor muydunuz?

Ara

Sinif rehber ogretmeni Erkam Gunes; 6I Sınıfı olarak "Ağaçlar Susuz Çocuklar Kitapsız Büyüyemez" sloganı ile ilk önce kendi sınıfımızda  kitap  toplayıp köy ilkokullara göndermeyi kararlaştırdık. Özellikle öğrencilerimizin okumadığı evlerinde bulunan ilkokul ( 1,2,3,4. Sınıf seviyesindeki ) kitaplarını istedik.   Sonra projemizin kapsamını genişleterek bütün 6.sınıfların dahil olduğu büyük çapta bir etkinliğe imza atmış olduk.

3-4 hafta içinde takribi olarak 1400 tane kitap topladık. Toplanan kitapları  Yozgat ili Akdağmadeni ilçesindeki köy okullarına gönderdik

Bu projede bize destek olan bütün öğrencilerimize teşekkürü bir borç kabul ediyorum. Bu sayede yaklaşık 10 tane köy okulumuzu kitaplarla buluşturarak onların gözlerindeki okuma aşklarının tekrar canlanmasına vesile olduk. Bizim gönderdiğimiz kitapları bizim adımıza düzenleyen köylerimize ulaştıran Mustafa Korkmaz öğretmenimize teşekkür ederiz

Bu projenin devamı için ve daha fazla köy okuluna ulaşabilmek için özellikle kütüphaneler haftasına kadar her sınıfın bir kitap kolisi olsun istiyoruz şimdiden bu konuda bize yardım edip kampanyamıza destek olacağınızı biliyoruz.

Ara

2 hafta suren kampanya sonunda öğrencilerimiz tarafından toplanan 4 koli 1000 adet hikaye kitabi Kastamonu İli İnebolu ilçesi Atabeyli Mahallesi İlkogretim Kurumu öğrencilerine ulaşti. Atabeyli köyü Atabeyli ilk ve Ortaokulu ogrencilerinin iyi gunlerde okumalarıni dileriz. Ozellikle bu kampanyayi baslatarak okul kutuphanesini zeginlestirmek icin okulumuz ile irtibata gecen Kazim Taspinar ogretmenimize de emekleri için tesekkur ederiz.