Bağış Desteklerinizi Bekliyoruz

Değerli velimiz;

Okulumuz ihtiyaçlarında (Fotokopi kağıdı , fotokopi makınası toner dolum, bakım işleri vb.- Temizlik Malzemesi, wc kağıdı, wc el havluluğu, yüzey temizleyici, fayans temizleyici, temizlik ürünleri vb. - Tamir-bakım-onarım işleri, Sınav hizmetleri - Konferans salonu ve soyunma odaları inşaat işleri vb. ) kullanılmak üzere siz velilerimiz maddi desteğine ihtiyaç duymaktayız.

Çok değil, yapacaqğınız 100 tl bağış ile okulumuzun birçok ihtiyacını karşılayacağımızı bilmenizi isteriz

Eğitime yapılan harcamanın size ve ülkemize geleceğimiz olan çocuklarımıza yapıldığının bilinciyle bizlere gurur ve onur olarak geri döneceğini unutmamanızı, öğrencilerimizin en iyi şartlarda ve imkanlarda eğitim görebilmesi için yapacağınız bağışlara ihtiyacımız olduğunu bilmenizi isteriz.

15.10.2019 567